FOTKA NA FB ZALUDELA FEJSBUK: Da sam hranio 2 kera, celog bi me života čuvali, a ne 2 sina!

U sudu me osudili da sam poludeo i da se lišavam svih prava i prava glasanja.

Internetom kruži fotografija nadgrobnog spomenika srpskog domaćina koji je odlučio da na ploču, gde se inače piše "zahvalna porodica", napiše sve što ga je mučilo za ovog života. Svu muku ovog sveta sastavio je u nekoliko rečenica, otkrivši kakve je sinove odgojio.

 

"Da sam odgajio dva kera branili bih kuću i mene celog života. Sina sam školovao na fakultetu. A drugog za TV tehničara. Placeve i zgrade sam im spremio. U sudu me osudili da sam poludeo i da se lišavam svih prava i prava glasanja. U bolnici su tražili da me pošalju u ludnicu Padinska Skela. Traže moju razrušenu i nedorađenu kuću. Mene izgone iz kuće u starački dom u Šabac, 48 puta dovodili su miliciju sa komšijama. Davili me noću. Napadali me sikirom, nožem, lopatom i pesnicama. Trovali me 10 puta".

Fotografija je izazvala veliku pažnju, kao i nesrećni čovek. Evo šta su komentarisali neki na Fejsbuku:  "Šteta što nema nastavak. Možda su mukicu i udavili pa nije stigao da dovrši", "Izgleda da su mu došli glave", "Porodične vrednosti"...

Kako saznajemo, otac je preminuo pre devet meseci. Spomenik je naprevljen 2006. godine i kamenorezac je sudski odgovarao jer je utvrđeno da je otac od 1991. godine bio bolestan.

Foto Printscreen/Facebook

Izvor: Kurir