Anastasija ima 5 godina i za godinu dana je zaradila 18 miliona dolara: Njena tajna - vaša deca je obožavaju! (VIDEO)

Ako vaše dete gleda crtane filmove na jutjubu, sigurno je do sada Anastasiju gledalo u bar tri videa.

Foto: Printscreen/ youtube/ Like Nastya Vlog Foto: Printscreen/ youtube/ Like Nastya Vlog

Anastasija Radzinskaja je petogodišnja Ruskinja i treća najplaćenija Jutjuberka koja od svojih kanala godišnje zarađuje više od 18 miliona dolara.

Svoje prve korake na ovoj popularnoj platformi napravila je pre nešto više od godinu dana, kada se s roditeljima iz Rusije preselila na Floridu, piše Novac.

  

Kako bi svojim prijateljima i porodici mogli dočarati novi život, ali i zdravstveni oporavak Anastasije, porodica je počela snimati videe. Naime, Anastasija Radzinskaja, poznatija pod imenom Nastya, rođena je s cerebralnom paralizom.

Image result for Anastasija Radzinskaja

Foto: Youtube/Printscreen

Tamošnji doktori prognozirali su da devojčica zbog teške bolesti nikada neće govoriti, ali su se u tome itekako prevarili.

Danas ova petogodišnja Ruskinja govori čak tri jezika – ruski, engleski i španski, a svoje govorničke veštine, ali i porodične radosti svakodnevno deli putem čak šest Jutjub kanala sa gotovo 107 miliona pretplatnika. Upravo zbog tog fenomena, brojni stručnjaci iz ovog polja nazivaju je i najbrže rastućom svetskom video kreatorkom.

  

Većina njenog sadržaja kreirana je u saradnji s roditeljima, tačnije s ocem, a njen najveći hit bila je poseta zoološkom vrtu iz 2018. godine, video koji je pregledan više od 767 miliona puta. Nakon sada već digitalnog uspeha, devojčica planira da lansira i svoju liniju dečjih igračaka, mobilnu igru, te knjigu koja bi u javnost trebalo da izađe već ove godine.

Inače, vodeće mesto najplaćenijeg Jutjubera i dalje drži osmogodišnji Ryan Kaji sa svojim kanalom Ryan’s World. Njegova godišnja zarada penje se do vrtoglavih 26 miliona dolara, a prati ga više od 22 miliona ljudi širom sveta.

Na drugo mesto liste ugledni magazin Forbs smestio je kanal Dude Perfect, koji vode 30-godišnji prijatelji Coby Cotton, Cory Cotton, Garet Hilbert, Cody Jones i Tyler Tones koji godišnje zarade oko 20 miliona dolara.

 

Izvor: Stil.kurir.rs