Zamenio je starici gumu, a tek kasnije saznao što je ona učinila

Stranac je zamijenio starici probušenu gumu na automobilu. Kada je stigao kući, tek onda je saznao šta je ona zapravo učinila.

Ljubaznost prema strancima je danas vrlo rijedak slučaj! Nekada se razočaramo u ljude, a nekada nas netko iznenadi svojom dobrotom. Pogledajte što se dogodilo ovoj starijoj ženi koja je imala problem sa svojim automobilom!

Čovjek je vozio seoskim putem i vidio staricu čiji je Mercedes stajao na putu. Činilo se da je žena u problemu te je stao kako bi joj pomogao. Međutim, žena se uplašila čovjeka koji joj se približavao.

 

Hoće li je on povrijediti?! Zašto bi joj netko tek tako pritekao u pomoć? Ipak je odlučila pustiti ga da pogleda njenu gumu koja se ispumpala jer ona nije znala što da radi …

“Ovdje sam da vam pomognem gospođo!”, rekao je čovjek i prije nego što je starica shvatila što se događa on je iz svog autobomobila donio rezervnu gumu i bacio se na posao.

starica-guma-2

Starica mu se zahvalila i ponudila se da mu plati. Naravno, on nije ni očekivao da naplati takvu vrtu usluge. Umjesto toga rekao joj je: “Sljedeći put kad vidite nekoga da je u nevolji, pomozite mu. Samo se sjetite Briana Andersona i smatrajte da ste mi vratili uslugu.”

Nakon toga čovjek je otišao, a žena je ostala impresionirana njegovom velikodušnošću, toliko da je skoro osjećala vrtoglavicu. Odvezla se oko pola milje dalje do obližnjeg restorana.

 

Ljudi su je pozdravljali s osmjehom na licu. Konobarica joj je ponudila ručnik da osuši kosu, jer je pokisla. U tom trenutku je žena primjetila kako je konobarica u kasnoj trudnoći. Iako je vjerojatno bila iscrpljena, konobarica joj je djelovala kao najdivnija osoba na svijetu.

Starica je naručila limunadu i brzo ju je popila. Onda se sjetila Briana Andersona. Limunadu je platila 100 $, dok je konobarica rasitnjavala novac, ona je izašla iz lokala i odvezla se.

Ostavila je poruku za konobaricu na salveti: “I ja sam bila u problemu i neko vrlo ljubazan mi je pomogao na način na koji ja sada tebi pomažem. Zapamti to kad budeš vidjela nekoga kome je potrebna pomoć. “Kada je konobarica pogledala bolje, u salveti je bilo još 4 novčanice od po 100 dolara.

Konobarici se zavrtilo u glavi. Sa bebom koja dolazi sljedećeg mjeseca, to bi bilo napornih nekoliko tjedana. Ona je složila novac i stavila ga u džep i završila svoju smjenu.

Nekoliko sati kasnije, konobarica se konačno vratila kući poslije dugog dana. Legla je u krevet pored svog muža koji je bio u polusnu. Razmišljala je o tome koliko su oni zapravo sretni i rekla: “Volim te, Brian Anderson!”