Samo je savršeno dovoljno dobro: Nikad se ne zadovoljavajte prosječnim partnerom, prijateljstvom i kavom!

Nemojte pristati na ništa manje od apsolutne ljubavi. Nemojte pristati na lošu kavu. Mlaki odnosi ni u jednom slučaju nisu dovoljno dobri. Život je kratak za polovične stvari, odnose i ljude koji vas iscrpljuju i šire negativnu energiju.

Foto: Unsplash Foto: Unsplash

Postoje područja života u kojima je samo prihvaćanje i inzistiranje na najboljem jedino prihvatljivo. Ugoditi sebi je prioritet u životu.

Možda će vas netko smatrati snobom, egoistom ili sebičnom osobom samo zato što radite ono što volite. Ne opterećujte se njihovim stavovima. Ukoliko stalno brinete o tome što će drugi reći, pretvorit ćete život u dosadu i nezadovoljstvo.

 

Ako ih vaša strast prema životu i dobrim stvarima plaši, pustite ih da odu.

Vaš život treba biti odraz onoga što najviše volite i što vas čini sretnim. Ne treba osjećati strah kada to izgovarate.

Ponašanje drugih ljudi, njihova razmišljanja i riječi ne možete kontrolirati, ali standard vašeg života je u vašim rukama.

Ne plašite se što će drugi reći, već živite najbolje što možete, jer ljudi će svakako naći neki negativan komentar što god vi radili. Zato se trudite da vam bude ugodno u vlastitoj koži.

Nemojte ostajati u društvu loših prijatelja koji vas koriste za neki njihov interes ili vas opterećuju problemima. Nemojte pristati na ništa manje od apsolutne ljubavi. Nemojte pristati na lošu kavu. Mlaki odnosi ni u jednom slučaju nisu dovoljno dobri.

Život je kratak za polovične stvari, odnose i ljude koji vas iscrpljuju i šire negativnu energiju.

Usredotočite se na ono što vas čini sretnim i radite više takvih stvari.

Izvor: stil.kurir