Print this page

Šta uraditi kada partner ne voli vašeg ljubimca?

Vaš kućni ljubimac i vi u vezu dolazite u paketu, što je divno, ali kada ste sa osobom koja ne razume vašeg saputnika, možda biste mogli da imate probleme u vezi.

0 comment
Foto: zivotinje.rs Foto: zivotinje.rs

Ponekad vaš dečko ili devojka,mogu imati manjka podrške za vas, a u ekstremnijim slučajevima čak mogu biti i ljubomorni na vašeg ljubimca. Stoga, kako biste ljubav održali na “okupu”, dajemo vam nekoliko predloga i saveta za prevazilaženje poljuljanih odnosa: 

Saznajte šta vašem partneru tačno smeta 

Ako vam partner spomene dlake koje se nalaze svuda ili, na primer, to što ljubimcu poklanjate više pažnje, zapravo vam žele poručiti da se osećaju zapostavljeno, što znatno može narušiti poverenje i dinamiku veze. 

Ne branite pošto-poto mezimca 

Jednom kada ste identifikovali postoeći problem, usredsredite se na osećanja vašeg partnera, a ne na njegovo kritikovanje vašeg ljubimca ili toga kako se vi prema njemu odnosite. Iako to zvuči veoma primamljivo, ako se postavite previše zaštitnički prema svom ljubimcu, takav gard samo pogoršava situaciju koja može dovesti do toga da zaista povredite svog partnera. 

Povežite ih 

Ako se vaš partner oseća kao da je izostavljen iz odnosa koji negujete sa svojim ljubimcem, osmislite neke zajedničke aktivnosti samo za njih dvoje. Možda vaš partner može naučiti psa nekim simpatičnim trikovima. Na kraju, vaš se ljubimac može pridružiti omiljenim aktivnostima vašeg partnera, kao što je trčanje ili gledanje televizije.

Niko nije rekao da je održavanje odnosa s partnerom ili posedovanje ljubimca lagana stvar, ali uz malo truda sve se može izbalansirati i dovesti u stanje harmonije. Kad se male ruke slože... 

Pin It

 

Izvor: zivotinje.rs