"VRAĆAM TI MUŽA JER TE STVARNO VOLI": Ljubavnica je poslala pismo njegovoj supruzi, njene reči su ženama otvorile oči

Nedavno je na društvenim mrežama osvanulo pismo koje je ljubavnica poslala supruzi čoveka s kojim se viđa

Ljubavnica, Foto: Shutterstock Ljubavnica, Foto: Shutterstock

Ljubavnica je poslala pismo njegovoj supruzi, a ono je postalo viralno na društvenim mrežama.

Njene iskrene reči nisu samo otvorile oči supruzi, već su i mnogim ženama širom sveta poslužile kao snažna poruka o hrabrosti, istini i saosećanju.

U pismu, ljubavnica je detaljno opisala svoju vezu s suprugom i iznela istinu o njihovoj tajnoj vezi. Otvoreno je priznala kako su se sastajali, kako je njen suprug često dolazio kod nje pod izgovorom odlaska u teretanu.

 

Prenosimo ga u celosti.

Sigurno si zaprepašćena čitajući ovo, ali istina je da tvoj suprug nije onakav kakvim ga ti vidiš. Osećam potrebu da ti otkrijem nešto što će ti slomiti srce, ali je važno da znaš istinu. Već pola godine sam u vezi s tvojim suprugom, a ti nisi znala ništa o tome.

Ljubavnica, Par, Ljubavni parfoto: Shutterstock

Viđamo se dok on tebi kaže da ide u teretanu. Možda nisi primetila promenu u njemu jer uopšte ne ide tamo. Umesto toga, dolazi kod mene svaki drugi dan. Iako smo osećali privlačnost jedno prema drugom, vreme je da staviš tačku na našu aferu.

 

Tvoj suprug je frustriran tvojim ponašanjem. Nervira ga što ga pratiš svuda i što stalno kritikuješ sve što radi. Nervira ga tvoja stalna nervoza i odbijanje svakog pokušaja da te usreći. Dolazi kod mene ne zato što me voli, već da bi se oslobodio stresa i pronašao razumevanje koje kod tebe ne nalazi. Molim te, pusti ga da te voli, pusti ga da te usreći, prestani stalno da ga kritikuješ.

Ljubavnica, Parfoto: Shutterstock

Možda ćeš poželeti da ga ostaviš nakon što saznaš za aferu, ali pre nego doneseš odluku, razmisli o svojim postupcima. Ja sam inicirala našu vezu, a on je bio više zainteresovan za razgovor. Često smo pričali o tebi, više nego što smo delili nežnost. Ne želim više da se mučim ni ja ni on. Vraćam ti ga da rešite svoje probleme. Razmisli dobro o svemu!

Izvor: Stil