Tužna istina većine žena: Žude za ljubavlju, a dobiju samo seks

Veliki zavodnici znaju da kod svih žena ne pale iste taktike. Dame se razlikuju, kako po nekim osobinama i razmišljanjima, tako i po forama na koje padaju. Na neke vrlo brzo deluju uobičajene zavodničke priče, a druge su poput prave neosvojive tvrđave na koju mora da se upregne čitava vojska.

Foto: 6yka.com Foto: 6yka.com

Pitate li se kako vi delujete na muškarce, evo nekoliko odgovora na vaše pitanje. Ukoliko ste jedan od ovih tipova, budite sigurni da ste za iskusne zavodnike izuzetno lak plen.

Često ste depresivni

Konstantna depresija zna toliko da uguši ženu, da prosto nije sposobna da trezveno razmišlja. Čim naiđe neki frajer koji joj pruži trunku pažnje, hvata se za njega kao za slamku spasa. Veliki zavodnici ovo znaju, pa iskorišćavaju trenutno stanje svih “dama u nevolji”, ne razmišljajući o posledicama.

Volite da udovoljavate drugima

Ukoliko ste jedna od ovakvih žena, to znači da ste ujedno i laka meta zavodnika. Vi više mislite o tuđim, nego o sopstvenim potrebama, padate na prvu foru koja je izletela iz muških usana, lako se vezujete za frajera i radite sve što želi, a kada ga smorite i počne da beži od vas, pravite upijače i dopuštate mu da vas gazi, samo kako biste ponovo pridobili njegovu ljubav.

Imate bujnu maštu

Devojke koje imaju bujnu maštu, spadaju u lake mete. Njihova sposobnost da zamisle brda i doline koje im neki muškarac obećava vrlo lako može da ih uvuče u problem ukoliko ta obećanja nemaju veze sa realnošću. A najčešće je upravo tako, s obzirom na to da je za iskusne igrače obećavanje kula i gradova jedan od sigurnijih načina hvatanja “lakog plena”.

Seks je vaš kec u rukavu

Ukoliko koristite krevet kao način za pronalaženje ljubavi, na pogrešnom ste putu. Stupanje u seksualne odnose pre nego što ste bar dva puta popili piće u gradu svakako da odaje utisak lake ženske, a to je upravo ono što muškarci s uživanjem iskorišćavaju. Na taj način ne samo da nećete pronaći dečka, već ćete ostati nasamareni i u čak 99 odsto slučajeva “kratkih rukava”.

 

Izvor: telegraf.rs