HRVATICA SE ZALJUBILA U SRBINA, PA SA PORODICOM KRENULA NA SLAVU U BEOGRAD: Reakcija njenog oca se i danas prepričava

Hrvatica se zaljubila u Srbina, a posebno ju je iznenadila reakcija njenog oca kada kada su krenuli na slavu u Beograd.

Foto: Ilustracija/Luftika Foto: Ilustracija/Luftika

Pre nekoliko godina je mlada devojka iz Hrvatske podelila svoju ispovest na jednoj društvenoj mreži i ostavila sve bez teksta.

Sada taj tekst ponovo kruži društvenim mrežama i postao je potpuni hit.

Devojka je na Facebook stranici "Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju", ostavila anonimnu ispovest koja je zaintrigirala mnoge pratioce.

 

Naime, Hrvatica se zaljubila u Srbina, a posebno ju je iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen dečko pozvao na porodičnu proslavu.

Proslava, Porodica, Švepsfoto: Shutterstock

"Ja sam Hrvatica, nikada nisam planirala, ali, eto, dogodilo se da se zaljubim u momka preko Dunava. Moj otac je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kada sam mu rekla za svog dečka, ništa nije rekao. Ni dan posle, ni nedelju dana kasnije, ni mesec. Došlo je vreme momkove Slave i tako je on pozvao mene (i moju porodicu) da dođemo u Beograd. Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na autobus kada me dočekao otac zajedno s mamom i bratom, svi lepo sređeni, i rekao da idemo zajedno i da se ponašamo kao ljudi", napisala je.

 

"Posebno je opomenuo brata da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se - ne mogu reći ko je bio iznenađeniji - dečko ili njegov otac. Kada smo ušli, svi su zaćutali, a tata je rekao: "Pa dobro, gde je ta rakija, susede? Najlepši dan u mom životu", zaključila je devojka, prenosi Net.hr

Izvor: Stil