CEO SVET SE POKLONIO DEČAKU HEROJU: Ako je neko trebalo da umre, to sam ja! FOTO

Svetski bokserski savet, kome pripada i Tajson Fjuri je odlučio da ovom malom-velikom heroju dodeli nagradu zbog ovog herojskog čina jer "predstavlja najbolje vrednosti kod ljudi"

Foto: Printscreen Foto: Printscreen

Bridžer Voker hrabri šestogodišnji dečak odbranio je sestru od napada podivljalog psa, a životinja ga je u toj borbi izujedala po licu.

Zbog toga danas na levom obrazu ovaj dečak ima 90 šavova i poodlive.

Svetski bokserski savet, kome pripada i Tajson Fjuri, zbog toga je odlučio da ovom malom-velikom heroju dodeli nagradu zbog ovog herojskog čina jer "predstavlja najbolje vrednosti kod ljudi".

 

Bridžer je tako postao počasni svetski šampion!

Fotografija Bridžerovog nateklog, uplašenog lica na na kojoj grli ponosnu sestru postala je viralna nakon što je njegova ujna Nikol objavila pričajući od užasnom trenutku kada je pas napao njih dvoje dok su se igrali u rodnom Vajomingu.

"Tog 9.jula moj šestogodišnji bratanac Bridžer spasao je mlađu sestru tako što se isprečio između nje i psa",napisala je ujna na slici, koja je prikupila više od milion lajkova.

"Nakon što ga je pas ugrizao nekoliko puta za lice i glavu, uhvatio je sestru za ruku i trčao sa njom da bude bezbedna."

Pas je čeljustima napravio ozbiljne povrede mladiću koji je nakon toga bio na operaciji koja je trajala dva sata.

Kada su ga pitali zašto prosto nije pobegao, dečak je odgovorio srceparajućim i inspirativnim rečima:

"Ako je neko trebao da umre, to sam ja."

 Mladi Bridžer je zadivio ceo svet svojim delom, a od danas ga i bokserski svet zna kao heroja.