Ovako su se kolege i prijatelji oprostili od pokojne Nede Arnerić: DIVNO BIĆE, NIJE UMELA DA PLIVA U OVOM MORU ZLA

Neda Arnerić preminula je u 67. godini, a brat ju je pronašao mrtvu u stanu.

Foto: Kurir Foto: Kurir

Poznate kolege oprostile su se od Nede Arnerić, šokirani zbog njene iznenadne smrti.

Jelena Tinska bila je Nedina drugarica sa klase, a sada se oprostila od slavne glumice.

   

"Zajedno smo studirale glumu i kasnije istoriju umetnosti. Neda je bila jedna nežna i plemenita žena, a nikom nikad zlo nije napravila. Uspomene na nju su mi naša druženja i odlasci na kesten pire na pauzama između predavanja. Otišlo je jedno divno biće koje nije umelo da pliva samo u ovom moru zla. Mnogo mi je žao", rekla je Jelena.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Feđa Stojanović

"Malopre sam čuo i poželeo sam da nije isina. Jako sam potresen, ne mogu da verujem. Mi smo zajedno igrali predstavu i znam da je bila depresivna, nisam siguran kako je preminula, ali s obzirom na to da je ranije pokušavala da naškodi sebi... Saznaćemo uskoro. Ali u poslednje vreme je bila bolje. Čak je otputovala u Indiju, mislio sam da su joj ta sredina, joga pomogli. Delovala je dobro kada se vratila. A posle je otišla i na skijanje u Austrriju. Stvarno sam mislio da će biti dobro... Znam da joj je i naša pedstava pomagala i bilo mi je drago da igramo zajedno. Eto, baš smo planirali da izađemo uskoro, da pričamo, uživamo...", rekao je glumac.

Gorica Popović

"Neda je bila velika glumica i s pravom pored njenog imena može da stoji i epitet legenda. Nismo mnogo radile zajedno ali smo se sretale kroz posao. U poslednje vreme se vratila poslu i činilo se da je bolje. Veliki gubitak za srpsku kulturu", rekla je Gorica.

  

Bogdan Diklić

"Strašno.... Grozno se osećam...", rekao je Bogdan Diklić za "Pink".

Svetlana Ceca Bojković

"Šokirana sam. Moram da se priberem", rekla je kratko Ceca za "Pink".

Ana Franić

"Moja prva "mama", prva ljubav i podrška. Volim te. Lepo spavaj", napisala je Ana uz Nedinu fotografiju na Instagramu.

Voja Nedeljković

"Neda Arnerić, jedna od prvih diva jugoslovenskog filma. Imao sam čast, pre desetak godina u Ljubljani, da budem u istom kadru sa njom na snimanju serijala “Naša mala klinika”. Hvala Vam Nedo na svim ulogama i neka Vam je večna slava", napisao je Voja na Instagramu.

Ljiljana Blagojević

"Zbogom draga Nedo. Neka ti Bog da rajsko naselje.Valjda je za dobre to zagarantovano", napisala je Ljiljana na Tviteru.

Gordan Kičić

"Draga Nedo bilo je veliko zadovoljstvo i privilegija", napisao je na Instagramu uz Nedinu fotografiju.

Izvor: Kurir Foto: Kurir