NAPRAVILI JOJ PAKAO OD ŽIVOTA: Stoja 4 godine ulazi u stan preko balkona jer od komšijskog psa ne može da prođe kroz dvorište

Iz straha od komšijskog psa, Beograđanka Stoja Škobo već četiri godine u svoju kuću ne ulazi na vrata, već preko balkona!

Foto: Printscreen / TV Prva Foto: Printscreen / TV Prva

Loši komšijski odnosi, zajedničko dvorište i u njemu veliki pas doprineli su bizarnoj situaciji koja traje dugo i kojoj se ne nazire kraj, niti bilo kakvo rešenje, prenosi TV Prva.

- Ne mogu da uđem od psa na vrata, pa je jedini način da uđem preko balkona. Pokušala sam da mu dajem hranu, čak sam počela da kupujem kosti. Dok jede neće da napadne, ali čim prestane, nasrće - zabrinuto je rekla Stoja.

 

Ne pomaže ni hrana kao mito

 *Ne pomaže ni hrana kao mito / FOTO: TV PRVA / SCREENSHOT

Kompromisa sa komšijama nema, nisu pokazali razumevanje kada je Stoja predložila da psa vežu kada ona treba da uđe u kuću.

Deluje umiljato i veselo, ali brani dvorište

 *Deluje umiljato i veselo, ali brani dvorište / FOTO: TV PRVA / SCREENSHOT

Iz tog razloga, ona je prijavila "slučaj" opštini, kao i Komunalnoj miliciji, ali bezuspešno. Naime, na snimcima koje su iz opštine zabeležili nema psa, pa samim tim nema ni slučaja.

Za sada se ne zna kada će se Stojina situacija razrešiti. Do tada, nastaviće da ulazi u svoju kuću kao i u protekle četiri godine, alternativnim putem, preko balkona.

Izvor: blic.rs