Print this page

Karolina iz Njujorka poslala je bratanici u Srbiji poklon, kada je stigao na pravu adresu za porodicu je usledio ŠOK

Rođendanski poklon koji je Karolina Kastelani poslala iz Njujorka svojoj bratanici u Stari Bečej, prema njenim rečima, stigao je bez dela stvari koje je spakovala!

0 comment
Foto: Facebook Foto: Facebook

Na svom Fejsbuk profilu Karolina Kastelani se požalila da je u Srbiju poslala paket u kom su bili odeća, obuća, igračke i slatkiši namenjeni bratanici povodom rođendana. Prema njenim rečima, kutija je vidno otvorena i ponovo prelepljena žutom poštanskom trakom, a neki darovi koje je spakovala nisu bili u njoj.

 

- Srećom, ukradene su samo tri stvari iz paketa, jer sam ostale spakovala prvo u kompresovane vakuumske kese iz kojih se vazduh može izvući samo usisivačem. Pored te kese bile su cipele u koje sam ubacila po jedno kinder jaje i još dva kinder jajeta spakovani u posebnu običnu kesu, koja su nestala. Tu je bila i igračka koje takođe nema - objašnjava Karolina za "Blic".

Ona još veruje kako bi ostale stvari verovatno bi bile ukradene, da ih nije spakovala u vakuumsku kesu.

- Ne radi se uopšte o vrednosti ukradenih stvari, nego u principu. Kakav čovek moraš biti da ukradeš nešto namenjeno detetu od dve godine, koje je pritom bolesno i pokušavam da učinim sve kako bih nadoknadila to što ne mogu da budem uz nju - pita se Karolina.

Zbog male vrednosti nestalih stvari (oko 1.000 dinara), kako kaže, nije htela da se "bakće" i prijavljuje slučaj. Iz Pošta Srbije potvrdili su njenu tvrdnju.

- Nismo dobili nikakvu prijavu za paket iz međunarodnog saobraćaja iz Amerike, ni pismeno ni usmeno - kažu iz ovog preduzeća dodajući da apeluju na sve građane da se, ukoliko imaju nekih primedbi, klijenti obrate direknto njima.

Izvor: espreso.rs