IGOR PRIREDIO IZNENAĐENJE OSOBLJU BOLNICE U BEOGRADU: Izlečio se od korone, a onda je uradio OVO

Igor G. iz Beograda, vlasnik jedne privatne firme, izlečio se od korona virusa, a onda je častio osoblje bolnice u kojoj je ležao.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Igor G. iz Beograda, vlasnik jedne privatne firme, izlečio se od korona virusa, a onda je častio osoblje bolnice u kojoj je ležao.

Kada je pušten na kućnu izolaciju, iz zahvalnost bolnčarima, iznenadio ih je poklonima. 

Igor se lečio na Klinici za pulomologiju u Kliničkom centru Srbije. Poklone je podelio kako bi izrazio zadovoljstvo uslovima i osobljem, kao i tretmanom lečenja. Kada je došao kući, na adresu te ustanove poslao je poklone - 12 korpi voća, meda, slatkiša, i dva laptopa.

    

"On je jedan od malobrojnih pacijenata koji se odluče na ovako nešto. Naravno, medicinski radnici su dužni da pomognu i spasavaju živote, ali kada se dobije ovako nešto, veoma im znači. Nakon što su testovi pokazali da više nema virus, pušten je kući. Još neko vreme će biti u izolaciju u kućnim uslovima, jer tako mere nalažu", kaže izvor.

Ovu vest potvrdila je i direktorka klinike prof. dr Violeta Mihailović Vučinić.

"Zaista smo dirnuti ovakvim gestom i prosto smo ostali bez teksta. Skoro nas niko tako nije iznenadio i toliku zahvalnost nam pokazao. Zaista jedno veliko bravo i hvala našem pacijentu", kaže prof. dr Mihailović Vučinić.

Vlada Republike Srbije uspostavila je jedinstveni kontakt centar "COVID-19" na broju 19819.

Građani mogu dobiti savete i preporuke stručnjaka u borbi protiv korona virusa, kao i kontaktirati nadležne stručne službe u celoj zemlji.

Podsetimo, u Srbiji je do 15 časova danas registrovano ukupno 900 potvrđenih slučajeva korona virusa.

Od poslednjeg izveštaja, testirani su uzorci 477 osobe od kojih je 115 pozitivno i 362 negativno na novi korona virus.

Do 15 časova danas, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 3.561 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Na konferenciji za štampu u Vladi Srbije saopšteno je da je još sedam ljudi preminulo od posledica korona virusa.