MILADIN KOVAČEVIĆ BRUTALNO PREBIO DEVOJKU (26): Nasilnik za koga je Srbija dala 900.000 dolara PONOVO BIJE

Miladin Kovačević, bivši košarkaš, brutalno je prebio svoju devojku Tinu T. (26) u stanu u Beogradu, a zatim pobegao i za njim je raspisana potraga, saznaje Kurir.

Kovačević je, podsetimo, javnosti postao poznat 2008. godine zbog brutalnog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera. Naime, država Srbija je tada porodici pretučenog mladića platila 900.000 dolara na ime obeštećenja, a Kovačević je u Srbiji osuđen na dve godine i tri meseca zatvora. 

Nasilni Kovačević se sada, 12 godina kasnije, ponovo našao na udaru zakona i to zbog prebijanja devojke.

"Tina T. je u noći između utorka i srede, oko tri sata, policiji prijavila da ju je njen poznanik fizički napao u stanu. Rekla je da joj je uzeo mobilni telefon i torbicu sa dokumentima, zbog čega je bila jako uplašena", kaže naš izvor i nastavlja:

 

"Pošto je Kovačević pretukao devojku i uzeo joj telefon kako ne bi mogla da pozove pomoć, ona je nekako uspela da ga se oslobodi i pobegne kod sestre. Ispričala joj je kakvu je torturu doživela i odmah je potražila pomoć nadležnih".

Izvor dalje kaže da je policija brzo reagovala i da su odmah pozvali Kovačevića da dođe u stanicu policije i da izjavu, ali da on to nije učinio.

"Očigledno je da je pobegao i da se negde krije. Za njim je raspisana potraga", objašnjava izvor Kurira.

Podsetimo, Kovačević je 2010. osuđen na dve godine i tri meseca zatvora zbog toga što je u SAD maja 2008. godine u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, koji je zadobio povrede opasne po život.

Kovačević je u pritvoru u Beogradu, koji mu je uračunat u kaznu, proveo dva meseca, a u Americi mesec dana. On je pušten iz zatvora u Somboru krajem novembra 2012, nekoliko dana pre isteka pune kazne, nakon primene Zakona o amnestiji.

 

Kovačević je posle prebijanja mladog Amerikanca pobegao u Srbiju uz pomoć srpskog konzulata u Njujorku, a država Srbija je za njegovu slobodu iz budžeta izdvojila čak 900.000 dolara.

Miladin je i u novembru 2017. ponovo skrenuo pažnju nasilničkim ponašanjem.

PROČITAJTE JOŠ JOVANA I SRĐAN ODLAZE SA PRVE: Slavni voditeljski par dao otkaz!

On je na košarkaškoj utakmici u Smederevu prvo pljunuo, potom oborio i šutnuo protivničkog igrača Darka Rnića. Do incidenta je došlo po završetku uzbudljive utakmice između Meridijana, za koji je igrao Kovačević, i  Smedereva, čiji je košarkaš bio Darko Rnić. Veći incident su sprečili igrači oba tima, koji su ih razdvojili.

Kovačević i nekoliko njegovih saigrača nastavili su da divljaju i posle utakmice, besni zbog poraza, pa su u svlačionici u dvorani SC Smederevo razlupali slavine, fen za kosu, sušilice za ruke i sve što im je dopalo šaka.