Status Srpkinje je sve zasmejao: "Žene kao što sam ja sigurno nemaju ljubavnika. Evo i dokaza"

Žena je kao dokaz priložila kako izgleda njen jedan dan

Foto: Unsplash Foto: Unsplash

Jedan status postao je hit na društvenim mrežama, i to samo zbog surovo iskrenih reči jedne majke iz Beograda. Evo kako je objasnila zašto nema ljubavnika:

"Ustanem u 6. Pravim doručak detetu, ono jede. Odem da se tuširam.

Ono za mnom u kupatilo.

Borba da ga izbacim.

 

Izađe, nastavim s tuširanjem, ustaje muž, hoće da se brije. Dogovor je da sačeka da završim, čeka. Istrčavam, oblačim se, počnem da se šminkam, dete me vuče za nogu, ne da da idem na posao.

Spremim šta mu treba za vrtić, pa trk na prevoz. Prvo u jedan autobus, pa shvatim nemam kartu. Istrčavam, dopunim kartu, čekam sledeći autobus. Već kreću pozivi s posla, javljam da ću možda kasniti.

Ne kasnim.

Radim do 17 h, onda trk nazad kući, da li ću stići da pokupim dete? Muž radi do 19 h. Nekako se dokopam vrtića, hajdemo odmah do parkića, igramo se, umažemo moju suknju čokoladom.

Hoće u WC.

Hajde kući, dete prvo na WC, bacam stvari na pranje, pečem pitu za večeru, muž dolazi s posla. Dete se igra sve vreme, onda mu dosadi, hoće da se igra s mamom, a meni pita još u rerni. Hajde malo da se igramo dok se tata istušira.

Vadim pitu, hladim je, dete nervozno jer hoće da jede.

Dajem večeru, nema jogurta, muž trk po jogurt, završava se večera, hajde da operemo suđe. Perem suđe, njih dvoje se igraju. Treba da uključim mašinu, uključujem mašinu, vreme je za kupanje.

 

Hajde, ljubi te mama, u kadicu da se brčkaš. Kreće brčkanje, neće iz vode, za to vreme ribam lavabo. Okupa se, vreme je za spavanje, ali neće da spava, dete željno mame...

Hajde da čitamo priče!

Čitamo priče, već je 21.15, polako se uspavljuje, ja izlazim iz sobe, idem da se tuširam, istuširam se. Pogledam u telefon - stiglo mi 15 poruka na WhatsApp. Kuma, drugarica, kolege, gde sam, što se ne javim, kad ćemo na kafu.

Uzmem redom da im se javim, već je 22.00. Ručak za sutra nemamo, ješće kod babe, al sutra uveče umesto pite kuvaću ručak za dva dana.

22.15, kažem mužu da sam mrtva umorna i moram da se odmorim, krenem da mu objašnjavam i zaspim.

Ujutru ustajem u 6.oo.

Pravim doručak detetu, ono jede. Odem da se tuširam.

Ono za mnom u kupatilo.

Borba da ga izbacim....

A nisam još ni opeglala, ni oribala podove, ni prozore, ni promenila posteljinu, ni proširila veš, ni....

I zato meni moj muž veruje, jer nemam vremena za njega, a kamoli za nekog tamo ljubavnika!"

Izvor: Telegraf