Rekla sam najboljoj drugarici da ne mogu da dođem na njeno venčanje: Poslala mi je SLIKU SA SVADBE i tada sam shvatila ISTINU O NJOJ

Ona je podelila sliku sa venčanja njene najbolje drugarice i svojim prijateljstvom raznežila ceo svet.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Moja najbolja drugarica se nedavno udala. 

Mene je zvala da budem deveruša, međutim, nisam mogla da priuštim sebi let sa Tajlanda do Oklahome, a pored toga, nisam mogla ni da uzmem odmor na poslu kako bih prisustvovala njenom venčanju, piše Karisa Enget, učiteljica rodom iz Amerike koja već dugo živi na Tajlandu.

 

Ona je podelila sliku sa venčanja njene najbolje drugarice i svojim prijateljstvom raznežila ceo svet.

Kad sam krenula da joj se najiskrenije izvinjavam, rekla mi je kratko: "Ne brini zbog toga. To je samo jedan dan u mom životu, a ja sam srećna jer ćeš biti tu do kraja svih dana".

Juče mi je poslala sliku sa venčanja i sledeću poruku: "Možeš li da fotošopom ubaciš sebe u ovu sliku? Tako će svi moji omiljeni ljudi biti na njoj".

Dala sam sve od sebe i rezultat je slika pred vama.

Moja prijateljica ništa ne shvata lično. Ona prašta i zaboravlja. Ona voli bezuslovno. To je prijateljica o kakvoj sam maštala celog života.

Ovaj status oduševio je ljude širom sveta, a svi imaju samo jedan savet za nju: "Čuvaj je kao oči u glavi kad je već nisi ti oženila".