"Imam troje dece, najstariju ćerku NE PODNOSIM": Probala sam sve, a sada je moj muž preuzeo SVU BRIGU O NJOJ

Ova mama kaže da ima "najmanje omiljeno dete"

Foto ilustracija: Pixabay Foto ilustracija: Pixabay

Da li majke mogu da više vole jedno od dece? Ova mama kaže da je to moguće i da ima "najmanje omiljeno dete", a evo u čemu je problem.

Taj njen problem izazvao je mnogo pažnje na forumu "Kidspot", a evo šta ova anonimna mama kaže:

  

"Imam troje dece i ne mogu da odaberem ono koje najviše volim, ali tačno znam ono koje mi se najmanje dopada. To je moja najstarija ćerka i u 95 odsto vremena ja prosto ne mogu da podnesem da joj budem blizu. I moja mlađa ćerka, kao i sin, ponekad su nesnosni ali ih i dalje obožavam. Međutim, moja devetogodišnja ćekra Lili je druga priča. Imajte na umu da to što mi se ne dopada ne znači da je ne volim. Volim je, naravno, majka sam joj. Može da bude kakva god, uvek ću je voleti.

majka-cerka-prolece-pixabay 770 

 *Foto: Pixabay

Međutim, ne sviđa mi se. Ne sviđa mi se njena ličnost - sebična je, stalno drami, odbija da prizna da je pogrešila, odbija da prizna da nije u pravu. Zato što me toliko nervira, prepustila sam njeno vaspitavanje mužu. Sad je on vozi na sport, na žurke, pomaže sa domaćim. Sve što ima veze sa njom radi moj muž jer mene ona jednostavno previše nervira. Pre nego što sam odustala, probala sam potpuno drugačiji pristup i provodila sam najviše vremena sa njom. Trudila sam se da ću tako nekako videti neki njen kvalitet koji mi se dopada, ali ništa se nije dogodilo. 

Sada mi samo ostaje da se nadam da će se promeniti kada sazri - zaključuje majka u postu koji je podigao mnogo bure i naveo mnoge majke da priznaju da imaju sličnu dilemu sa svojom decom.